Ingriko – simplicity as its best

Am descoperit zilele trecute cutia cu amintiri peste care am dat întâmplător atunci când am mers în vizită la părinți. Era păstrată în același loc, ca acum 10 ani. Sub pat, în spatele cutiei cu desene și accesoriile de pictat. Uitasem de ea, firește, parcă cine stă să cotrobăie prin toate ungherele când merge acasă de două ori pe an? Dar uite că acum, karma a făcut să-mi cadă telefonul fix sub pat și s-o zăresc.

Am luat-o de acolo grijulie, ca pe o comoară, am șters-o de praf și am deschis-o cu emoție. După atâția ani, îi cam uitasem conținutul, dar iată că amintirile începeau să revină cu fiecare nou lucru descoperit. Albumul foto mi-a făcut dor de prietenii din copilărie, bilețele de dragoste m-au făcut să zâmbesc, florile presate dintr-o carte mi-au amintit de ambiția mea de a studia plantele, însă, obiectul care m-a emoționat cel mai mult a fost o brățară.

Nu, nu era din aur și nici măcar dintr-un alt metal prețios. Era o brățară handmade, făcută de el într-o escapadă la mare, dintr-un șnur odată albastru-azur (acum devenise un bleu-cenușiu) de care erau prinse două scoici mici. Inima lui și inima mea.

A trecut ceva timp de când am primit acea brățară. Atât de mult încât acum avem trei inimi. Un drum la mare, o brățară din scoici și, derulând pe repede-nainte, o familie.

Așa că… mi-a venit ideea. Ce mod mai frumos de a păstra amintiri decât a le purta cu tine peste tot? Prin urmare, inspirată de brățara făcută de el cu ani în urmă, mi-am dorit alte trei, pentru fiecare dintre noi. M-am orientat să fie discrete, simple și să aibă un element comun: inima.

Astfel am descoperit magazinul online Ingriko și posibilitatea de a face brățări personalizate. Și, da, există și brățări pentru copii. Așa că, acum nu-mi rămâne decât să mă hotărăsc asupra culorii și a modelului. Și zău că e greu. Pentru că vreau că brățara să ne reprezinte. Adică să spună multe, cu puțin. Voi spre care dintre cele trei variante ați opta?

În orice caz, indiferent de decizia pe care am s-o iau într-un final, mă bucur că am putut descoperi un magazin care merge pe principiul simplicity as its best. Pentru că, așa cum mi-a adus aminte brățara mea cu scoici, astfel de obiecte simple spun atât de multe povești și au o asemenea încărcătură emoțională încât îți dai seama că ai nevoie de foarte puțin ca să fii fericit. La noi a fost suficient un drum la mare. 🙂

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s