O poveste despre brazii artificiali și un spiriduș pe nume Timmy

Țin minte că ai mei m-au crescut în ideea că lucrurile cele mai bune sunt cele naturale. Astfel, sucurile din comerț nu prea se găseau pe masa noastră, dar coșul cu fructe era mereu plin și nectarul nu lipsea din cămară. Iar când era vorba de dulciuri, mama prefera întodeauna să gătească ea un desert, pentru că știa că alege ingrediente naturale.

Însă, atunci când se apropiau sărbătorile de Crăciun, familia mea accepta un singur lucru care nu era natural: BRADUL. Deși multe persoane veneau cu contraargumente, spunând că un brad artificial nu aduce spiritul Crăciunului în casă, ori că nu are mirosul acela specific, ai mei rămâneau fermi pe poziții.

Așa că, în fiecare an, când toți ceilalți mergeau prin piețe și târguri să caute brad de Crăciun, care să se încadreze și într-un anume buget, dar să aibă și dimensiunea și forma potrivite, noi îl scoteam din cutie pe vechiul Față-De-Ace (căci, da, aceasta era porecla pe care tata o găsise potrivită pentru un brad artificial).

Ba mai mult, ca să-mi explice de ce au luat hotărârea de a cumpăra un brad artificial, tot tata a născocit și o povestioară simpatică. Astfel, în fiecare seară de Ajun, când împodobeam bradul de Crăciun, ascultam cu atenție cum spiridușul Timmy a devenit un erou salvând Grădina Veșnic Verde, convingându-l pe Moș Crăciun să renunțe la tăiatul brazilor și să construiască împreună cu ajutoarele sale brazi artificiali, în Fabrica de Jucării de Lemn.

Și cum n-am vrut să uit vreodată povestea, mi-am notat-o zilele trecute în laptop și am făcut o cărțulie digitală, în ideea că așa pot transmite mai departe mesajul într-un format care să capteze atât atenția celor mici, cât și celor mai mari. Așa că vă invit să alegeți modul Fullscreen, să citiți eBook-ul și să-mi spuneți dacă vă place:

Partea cea mai frumoasă, chiar dacă nu mai sunt copil, ci un adult în toată firea, este că am descoperit recent un mod la îndemână prin care, la fel ca Timmy, pot face ca pădurile să nu mai sufere atunci când pierd câte-un pom. Și anume: cumpărarea unui brad de Crăciun de pe brazicraciun.net.

Da, ați citit bine, brazi online. Cât despre avantajele unei astfel de achiziții de pe site, iată:

  • poți găsi mai multe categorii de brazi, în funcție de buget și gusturi (brazi artificiali de lux, brazi artificali ieftini, brazi artificiali ninși sau brazi cu aspect natural)
  • poți găsi brazi online în diferite culori (verzi, albi sau chiar negri)
  • economisești timp pe care l-ai fi pierdut alergând prin magazine/târguri în căutarea bradului perfect
  • ai livrarea direct la ușă, prin urmare nu va mai trebui să cari tu până la ultimul etaj
  • poți cumpăra din timp, cu reducere, fără a avea grija că până de Craciun bradul se va scutura
  • poți opta pentru un brad artificial cu fibră optică și scapi astfel de grija instalației
  • în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți opta pentru mărimi de brazi artificiali de la 1,5m, la peste 2,7m
  • pe termen lung, economisești bani

Cât despre al nostru Față-De-Ace, ei bine, deși are peste 10 ani de când este în familia noastră, mereu a atras atenția prietenilor care ne vizitau de sărbători. Iar unii puteau să bage mâna-n foc că e natural, așa de bine arăta. Cât despre mine, eu eram mereu fascinată de luminițele lui. Așa că abia așteptam să vină seara și să îl bag în priză, pentru că atunci se crea adevărata magie a Crăciunului.

Iar după cum se vede și-n imaginile pe care le-am salvat de pe site, brazii artificiali chiar sunt foarte frumoși. Și bogați. Așa că, lăsați-vă inspirați de povestea spiridușului Timmy și încercați în acest Crăciun să vă împotriviți tentației de a opta pentru un brad natural, pentru că, după cum bine știți, Grădina Veșnic Verde care ajunge să fie tăiată nu este rodul imaginației tatălui meu, ci al realității. Deci, alegeți cumpătat și sustenabil.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s