Câteva idei pentru a face statul în chirie mai confortabil

De aproximativ patru ani stau în chirie, iar până acum am schimbat patru apartamente. Lucru deloc ușor pentru cineva care mai bine de 20 de ani a locuit în același loc. Însă, fiecare experiență vine la pachet cu un set de învățaturi. Iar ceea ce am înțeles eu cel mai bine în acești ani de „nomad” este că poți transforma orice loc într-unul primitor cu doar câteva schimbări minore.

Trecerea de la casă la acasă

Un sfat pe care toată lumea îl dă celor care stau în chirie este acela de a nu băga bani în locuința respectivă, pentru că, în cele din urmă, va trebui să te muți.

Nu zic că e greșit, însă, dacă plănuiești să stai într-un loc pe termen lung, este important să îți asiguri minimul de confort. În plus, poți ajunge la o înțelegere și cu proprietarul astfel încât să faceți împreună (dacă e cazul) anumite îmbunătățiri și să vă înțelegeți la chirie. În această situație, este esențial să scoți în evidență avantajele renovăriilor, pentru a-i dovedi celui de la care închiriezi apartamentul că, pe viitor, tot el va ieși în câștig.

Așadar, după prima discuție cu proprietarul legată de renovare, poți începe să cauți materiale de construcții de cea mai buna calitate. În această privință, recomandarea mea ar fi cumpărarea produselor de pe Depozit-Online. Cum sunt înnebunită dupa piatra decorativă, m-am bucurat să găsesc aici modele similare cu cele pe care le aveam în minte, precum piatra decorativă Balcan, Carpati, Old Brick sau Montana.

cxvcbh

Dar, peste toate, cărămida albă este preferata mea. Și-n cazul în care vă gândiți de ce m-am dus fix la piatra decorativă, am să vă arăt câteva imagini cu locuințe care m-au inspirat. Căci, între noi fie vorba, am o slăbiciune pentru designul interior și îmi dau seama că o astfel de schimbare într-un apartament este un upgrade major.

Ce-mi place la piatra decorativă este că dă un aspect cu totul nou camerei și este o bază bună pentru o redecorare în stil industrial, tineresc.

dsfhghj

Și, cu toate că locuința mea de vis e una albă, am observat că și un perete cu un model clasic are un impact semnificativ.

depo

Ba mai mult, face locul ușor masculin. Dar mai bine vă arăt exact la ce mă refer.

Deci, ce spuneți? V-ați încumeta la redecorare chiar dacă ați sta în chirie? Dacă da, cu ce ați începe? În orice caz, indiferent de variante, încercați să-i arătați proprietarului ideile voastre. Va aprecia că v-ați documentat anterior, iar găsirea unui depozit online cu materiale de construcții la prețuri bune va fi primul pas pentru a-l convinge. Succes!


surse foto: Depozit-Online/ Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s