Dwyn.ro: cadouri pentru cei mici la un click distanță

Adesea stăm prost cu timpul, iar când în ecuație intervine și chestiunea cumpărăturilor, totul se lasă cu o mare durere de cap. Cu atât mai mult dacă este vorba de mersul prin magazine cu cei mici în căutare de jucării. Aglomerație, cozi infernale, copii care plâng pentru că nu primesc jucăria dorită, părinți stresați – vă sună familiar?

Din fericire însă, există varianta shoppingului online, care vine cu multiple avantaje. În plus, cum partea de e-commerce s-a dezvoltat semnificativ în ultima perioadă, nu doar că site-urile sunt mult mai user-friendly față de acum cinci ani, dar cumpărăturile se petrec într-un cadru mult mai sigur, iar dovada stă în faptul că, de la an la an, numărul celor care cumpără cu cardul a crescut vizibil.

Un astfel de exemplu de magazin online este Dwyn Shop. Și să vă explic de ce-mi place:

  • Diversitate

Cum spuneam și mai sus, timpul este un factor prețios, prin urmare, este esențial pentru mine să nu-l irosesc. Iar Dwyn Shop mă ajută să scap de mersul prin diferite magazine de profil pentru că aici pot găsi de la produse pentru cei mici (cărți, jucării pentru copii, mobilier etc), la electrocasnice, televizoare și console, laptopuri sau tablete la produse de îngrijire personală.

  • Livrare rapidă

Sunt situații în care fie nu mă organizez suficient de bine, fie pur și simplu uit, așa că, dacă am nevoie urgentă de un cadou pentru cineva drag, știu că pot primi produsul în aceeași zi, dacă acesta se află în stoc.

Fie că îl ridic personal din showroom, fie că acesta vine direct la adresa din București menționată de mine în mai puțin de trei ore (cu o taxă suplimentară de doar 30 de ron), mă bucur că am o plasă de siguranță.

Oricum, în general, produsele comandate ajung între una și trei zile lucrătoare sau chiar în aceeași zi dacă mă mobilizez până în ora 15:00.

Și, revenind la jucăriile pentru copii, iată de ce mă opresc tot la dwyn.ro.

cats

După cum se vede și-n foto, există multe subcatecogorii din care pot alege, iar aici intră și jocurile educative sau seturile-hobby, pentru pictură și desen. De altfel, sunt convinsă că și adulții pot găsi produse care să-i antreneze în tot felul de activități: de la lego sau șah, la foosball sau darts (da, din fericire, și acestea din urmă pot fi găsite în magazinul online, cu mențiunea că vin doar pe comandă).

Și apropo de foosball, pentru că mereu mi-am dorit o astfel de masă încă de pe vremea când urmăream F.R.I.E.N.D.S (vă amintiți de competițiile dintre Joey și Chandler? :D), văd că aceasta poate fi aleasă în funcție de categoria de vârstă, iar cei care sunt experți în acest joc, se pot orienta spre o masă profesională. Și am făcut următorul video ca să vă arăt diferențele:

La subcategoria „Păpuși”, minionii ocupă loc fruntaș. Și e de înțeles. Pun pariu că nu doar copiii îi găsesc adorabili. În plus, cu o astfel de jucărie mergi la sigur, fie că optezi pentru o surpriză mică, precum un titirez care scoate lumini și se învârte (sau vorbește atunci când apeși pe burtica minionului), fie că alegi  un minion dansator.

minioni

Personal, mă cam dau în vânt după jucăria interactivă Bob (cel care dansează și vorbește). Și cred că orice puști ar fi încântat să se joace cu un minion care răspunde la auzul vocii sale. În plus, dacă achiziționați și figurina cu Stuart, cei doi vor începe să interacționeze între ei. Cât de simpatic!

Și vă las cu un review video de pe Youtube pentru a vă face o idee mai clară despre ce vorbesc.

Iar dacă tot am ajuns la capitolul muzică, tot pe Dwyn Shop am și găsit jucării muzicale pentru copiii de peste un an. Mai exact, seturile ce conțin xilofon, tobe sau zornăitoare cu clopoței, cum sunt cele de la Halilit.

Set jucarii muzicale Voyage Halilit MS3003

Dacă zornăitoarea are rolul de a-i calma pe cei mici, tobele sau xilofonul îi ajută să-și dezvolte atât simțul muzical, cât și pe cel al văzului, datorită culorilor vii ce captează imediat atenția copiilor.

După cum vedeți, în materie de jucării, opțiunile sunt nenumărate. De altfel, am găsit variante până și pentru nou-născuți. Mai exact, jucăriile textile de la U-GROW. Serios acum, doar eu le găsesc frumoase? 🙂

   U-GROW Jucarie Textila Red Cube UG-ASN06U-GROW Jucarie Textila Engine UG-ASN09

Oricum, un lucru e cert, prefer de o mie de ori varianta cumpărăturilor online pe Dwyn Shop în detrimentul mersului efectiv într-un magazin (cu atât mai mult atunci când vine vorba de cadouri pentru copii), deoarece economisesc timp, am varietate la produse și mă pot documenta în voie despre fiecare, fără presiunea altor stimuli din exterior. În plus, dacă produsul este pe stoc, pot să-l primesc chiar în ziua respectivă, ori în cel mult trei zile.

Voi ce părere aveți? De unde preferați să faceți shopping? Sau, că tot vine acea perioada din an, Moș Crăciun de unde face cumpărături anul acesta? Nu de alta, dar aș avea eu niște sugestii, la numai un click distanță. Hihi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s