OC Photography: sot si sotie realizeaza fotografii de nunta de poveste

Ziua nuntii este un moment special, iar imortalizarea celor mai frumoase clipe ale mirilor poate deveni o adevarata provocare. Prin urmare, alegerea unui fotograf de nunta este un subiect destul de important pe lista de lucruri despre care viitori sot si sotie trebuie sa discute.

Despre OC PHOTOGRAPHY

echipa-oc-photography-despre-noi.jpg

Insa cu cine poate rezona mai bine un cuplu daca nu tot cu cineva care a trecut prin experienta unei nunti? Mai exact, tot cu un cuplu. Dar de fotografi. Așa cum sunt Oana și Codrin – fotografi nunta.

Cei doi au pornit imediat dupa nunta lor proiectul OC Photography – despre care spun ca este precum copilul lor, pentru ca l-au creat de la zero si oglindeste perfect caracterul amandurora, impletind veselia cu seriozitatea si profesionalismul.

alexandra-radu-creative-146-773x500

Tipuri de fotografii de nunta

Fiecare fotograf are stilul propriu. Portofoliul acestuia fiind si motivul pentru care viitori miri apeleaza la el, deoarece cred ca pot rezona.

Insa, un fotograf trebuie sa fie si flexibil. Fara a face compromisuri, acesta trebuie sa simta insa fiecare moment al nuntii.

Si la fel fac si cei de la OC Photography. Astfel, putem observa mai multe tipuri de fotografie pe care acestia o abordeaza.

1. Fotografia alb-negru

fotografi-nunta-bucuresti-0005-750x500.jpg

Se spune ca fotografia alb-negru este despre suflet. Astfel, artistii fotografi recurg la aceasta atunci cand vor ca ochii privitorilor sa se concentreze asupra unei idei pe care vor sa o transmita, fara sa fie distrasi de culori.

2. Fotografia cu un element surpriza

portofoliu-fotografi-nunta-oc-photography-020-400x267.jpg
Fiecare nunta are momentele ei amuzante sau neastepate. Asa ca fotograful trebuie sa fie pe faza si sa suprinda cat mai bine acel episod.

3. Fotografia-poveste

apus-la-comana-750x500.jpg

Aceasta implica adesea recuzita, dar profesionistii stiu sa se foloseasca si de mediul inconjurator: natura, cladiri, lumini.

Desigur, tipurile mentionate pot fi combinate dupa cum simte fiecare fotograf, pentru a obtine cea mai buna fotografie pentru albumul de nunta.

alexandra-iani-testimonial-12-600x400

DESPRE ALEGEREA SERVICIILOR DE FOTOGRAFIE

Alegerea unui fotograf nunta cu care sa rezonezi poate fi dificila. Insa, pentru ca viitori miri sa fie siguri ca iau cea mai buna decizie, este esential sa:

– se familiarizeze cu portofoliul fotografilor de nunta, sa observe calitatea imaginilor, dar si creativitatea

– sa contacteze din timp fotografii, pentru a rezerva ziua pentru sedinta foto sau/si nunta propriu-zisa, dar si pentru a discuta in prealabil detalii

– sa discute deschis despre ce vor sa transmita fotografiile, dar sa si permita artistilor fotografi sa dea frau liber imaginatiei

suzana-ovidiu-testimoniale-11-600x400

Personal, aș merge cu ochii inchisi pe mana Oanei și a lui Codrin de la OC Photography. Și să vă zic de ce:

  • fotografiile lor, indiferent daca sunt gandite inainte sau simple instantanee, transmit povesti. Astfel, viitori miri (dar si invitatii) pot fi siguri ca raman cu cele mai frumoase amintiri din ziua respectiva
  • sunt sot si sotie, prin urmare, empatizeaza altfel cu un cuplu, pentru ca, traind deja experienta nuntii proprii, intuiesc asteptarile clientilor
  • atentia pentru detalii, calitatea fotografiilor si bunul-gust sunt alte criterii care ii departajeaza pe cei doi de restul fotografilor de nunta. Rasfoind portofoliul lor stiu deja la ce sa ma astept, fara sa am surpriza unor imagini kitschioase
  • rezonez cu estetica din fotografiile lor

Insa, vorba aceea, o imagine face cat o mie de cuvinte, asa ca va invit sa rasfoiti catalogul pe care l-am realizat pentru OC Photography- fotografi nunta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s