În viață pierdem ani, iar de la moarte cerșim o clipă…

O ultimă dorință? Un ultim regret? Iată câteva dintre întrebările care trec prin mintea majorității celor care au în grijă o persoană vârstnică sau aflată pe patul de moarte. Desigur, mulți nu au curajul să pună întrebarea cu voce tare, însă studiile arată că atunci când vine vorba de o ultimă introspecție, cei mai mulți nu regretă deciziile pe care le-au luat, ci pe cele pe care NU le-au luat.

Motivele sunt multe, însă problema care stă în centrul hotărârii de a nu face un lucru este teama: teama de nou, teama de risc, teama de eșec, teama de respingere… Astfel, aflându-se aproape de sfârșitul vieții, tot ce-și doresc este o clipă. O clipă pentru a se întoarce în trecut și a spune „DA” în situațiile în care au spus „NU” și au ajuns să-i macine de-a lungul anilor.

În viață pierdem ani, iar de la moarte cerșim o clipă. (N. Iorga)

Prin urmare, iată o primă lecție importantă despre viață: nu moartea este cel mai mare dușman al nostru, ci frica. Iar dacă ne-am aminti mai des acest lucru, ne-ar fi mai ușor să acceptăm lucrurile pe care nu le putem controla, așa cum este trecerea în neființă a unei persoane dragi.

Oamenii care trăiesc profund nu se tem de moarte.  (A. Nin)

Astfel, în loc de a sta mereu cu teama că am putea pierde pe cineva apropiat, cel mai bun lucru pe care îl putem face atât pentru noi, cât și pentru aceasta, este să ne petrecem timpul rămas cât mai plăcut cu putință și să creăm amintiri care vor rămâne veșnice. Iar pentru celelalte probleme, să apelăm direct la serviciile specializate (de exemplu: servicii funerare București).

Prin urmare, atunci când se întâmplă nefericitul eveniment, soluția cea mai la îndemână este de a recurge la ajutorul unor profesioniști. În felul acesta putem salva timp pentru a comemora persoana care nu mai este lângă noi și a ne îndrepta gândurile spre lucrurile de ordin spiritual, nu material.

Așadar, după o simplă căutare de firmă pompe funebre Bucuresti, putem găsi un pachet ieftin de servicii funerare complete. Ce presupune asta mai exact:

  • Plan Funerar

  • Sfaturi

  • Program Non-Stop

 

***

SC Funerare Rainbow Dorobantu SRL lider pe piata funerara, avandu-l ca proprietar pe Alexandru Dorobantu si activand in domeniul funerar de peste 15 ani, are ca scop ajutarea familiilor indoliate atat pe plan local, servicii funerare Bucuresti, cat si in zonele limitrofe, servicii funerare Ilfov, asigurand un tot necesar ceremoniilor funerare.


ilustrație cover: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s