Un altfel de maraton

Nu sunt cine știe ce alergătoare. Maximul pe care am putut să-l ating a fost participarea la proba de 10k. Însă, din fericire, mai sunt și altfel de competiții – acelea unde nu este atât de importantă condiția fizică. Poate doar dacă iei în seama viteza cu care se mișcă degetele pe taste…

Exact, mă refer la probele de scris și creativitate. La cele unde bloggingul nu este doar așa, un lucru pe care-l faci între pauza de la job și cea de avut grijă de casă, familie, copii, ci este un spațiu unde te antrenezi și depășești obstacole. Scoți timpi mai buni de fiecare dată și începi să te concentrezi pe fond, nu doar pe formă. Da, vorbesc de un altfel de maraton – de un Blogathon.

Așa că eu mi-am făcut încălzirea, m-am aliniat la start, m-am hidratat corespunzător și sunt pregătită să-mi iau medalia de la finish. Iar motivul pentru care m-am înscris la competiția între bloguri organizată de BlogAwards nu este pentru că vreau să mă întrec cu alți bloggeri, ci cu mine însămi. Pentru că, din punctul meu de vedere, pot să-mi observ evoluția raportându-mă doar la propria persoană.

Așa că, dacă rezonezi cu ce zic, te invit și pe tine să te înscrii la Blogathon 2017. Dacă nu să-ți testezi limitele, măcar pentru a-ți descoperi potențialul. Are you in?

 

logo BlogAwards (1)

 

 


ilustrație cover: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s