Better safe than sorry sau De ce să te gândești și la potcoave înainte de a cumpăra calul

Poți să locuiești și-ntr-un cătun, că atunci când Apple lansează un produs pe piață, afli și tu, află și Ghiță, află și calul lui Ghiță. Da, vorbesc despre vâlva stârnită de anunțul lansării celor două modele: iPhone 8 și iPhone X. Pe lângă presa de specialitate sau bloguri (fie ele nișate pe tech, fie nu), toți prietenii din online au declarat răspicat: „Da, vreau! #Wishlist”.

Iar de aici au început discuțiile: de la faptul că nimeni nu o să-și mai dorească un iPhone 8 după ce s-a făcut și lansarea iPhone x, că modelul din urmă va scădea semnificativ vânzările iPhone 8 (și iPhone 8 Plus), că ideea ecranului fără butoane este „the ultimate sophistication” and so on…

Recunosc că am urmărit cu interes reacțiile, pentru că, deși atehnică, nu pot să nu remarc designul cu care compania Apple și-a creat un adevărat trademark – simplu, elegant, minimalist. Și, indiferent de valoarea produsului, știi că nu beneficiezi doar de un lucru, ci de o experiență în sine.

Însă, pentru a prelungi această experiență, cred că este foarte important și modul în care avem grijă de un iPhone. Pentru că, să fim serioși, dacă ești dispus să cheltuiești o sumă între 3.600 lei și 6.000 lei pe un telefon, este important să-l și protejezi corespunzător. Nu de alta, dar simpla înlocuire a ecranului costă undeva la jumătate sau o treime din prețul unui iPhone.

Și-așa ne întoarcem la calul lui Ghiță de la începutul textului… Nu știu câți dintre voi ați trăit la țară, însă, fiecare gospodar care avea un cal în grajd, se îngrijea ca acesta să aibă potcoave. Copitele cailor sunt făcute din keratină, prin urmare se tocesc în timp. Astfel, potcoava are rol de protecție. Iar cu un cost minim, se asigură o durată de activitate mai mare și mai performantă a frumoaselor cabaline. Are sens, nu?

Ce vreau să zic, pe scurt? O folie de protecție iPhone 8 sau o folie de protecție iPhone X costă sub 100 lei. Astepți iPhone 8 si iPhone X? Știi că un display va costa aproximativ 2000 lei ca să îl schimbi? Mai bine protejează-ți telefoanele preferate cu o folie de protecție premium de la Smart Protection. Astfel te asiguri că te vei bucura mai mult de noul gadget. Și, oricum, better safe than sorry, nu-i așa?

***

Folia de protectie Clasic Smart Protection® este un produs premium creat special pentru a oferi clientilor solutia unei protectii inteligente. NU este deloc o folie „clasica”, este compusa din 4 straturi speciale, cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care „se vindeca” in timp, eliminand zgarieturile fine. In interior este stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor. Sub acestea se afla stratul din silicon activ ce ofera o aderenta perfecta si anduranta ridicata.

 


ilustrație cover: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s