Mai bine practică decât teorie

Nu știu dacă și la voi este la fel, dar pe mine începuturile, de orice fel, mă entuziasmează. Așa se face că la început de an mă ambiționez să-mi fac o listă cu toate lucrurile pe care vreau să le duc la capăt pe parcursul celor 12 luni.

Anul acesta îmi propusesem să merg la cursuri de creative writing, copywriting, storytelling. Sau orice avea câtuși de puțin legătură cu scrisul. Însă m-am tot tărăgănat cu ideea asta, pentru ca în final să renunț de tot. Parcă mi-am dat eu seama așa că nu am nevoie de reguli de scriere, pentru că eu am propriul mod de a învăța. Anume prin practică.

Iar acum mi-am găsit și motivația – o noua ediție SuperBlog care va ține până în decembrie. Și cum în fiecare săptămână se vor anunța câte trei probe noi, eu zic că voi avea șansa nu doar să-mi tocesc tastatura, ci să și găsesc de fiecare dată abordări diferite, creative.

O să fie solicitant? Cu siguranță! Dar sunt convinsă că experiența asta îmi va prinde bine. În plus, îmi place competiția și adrenalina, iar constanța, disciplina și viteza în redactarea materialelor mă vor ajuta să-mi stabilesc o rutină. Așa că… here we go!

***

ilustrație cover: amyborrell.com

Reclame

Un gând despre „Mai bine practică decât teorie

  1. Bun venit in SuperBlog 2017!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s