3 motive de a sărbători natura cu 3 produse naturale

Consider că avem nevoie de foarte puțin pentru a fi cu adevărat fericiți sau sănătoși. Iar pentru a ajunge la un echilibru în viață cred că este important să ținem cont nu doar de persoana noastră, ci și de ce ne înconjoară. Cum ar fi natura.

O plimbare prin pădure, un drum la țară și munca pe câmp sau pur și simplu culegerea florilor de tei și pregătitul ceaiului cred că sunt cele mai simple activități de deconectare de la propriile gânduri și conectare cu Mama-Natură.

De altfel, mai cred că avem zilnic motive pentru a sărbători ceea ce ne oferă natura. Iar eu am găsit cel puțin trei. Și toate pornesc de la produsele Dacia Plant, un producător local de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o cantitate mare de substanță activă, care sărbătorește 15 ani de la lansarea pe piață.

Motivul #1: Produsele apicole
Webp.net-gifmaker

Faptul că mierea și restul produselor apicole fac minuni atunci când vine vorba de sănătate nu mai miră pe nimeni, dar știați că unele dintre ele pot fi folosite cu succes și pe piele, ca dezinfectant natural?

Motivul #2: Fructele și proprietățile lor binefăcătoare

Webp.net-gifmaker (1)

Majoritatea iubim și prețuim fructele. Ne plac simple, în smoothies, limonade, ceaiuri, dulcețuri sau prăjituri, dar, așa cum este exemplul cozilor de cireșe, există și alte părți alte fructelor care pot avea proprietăți terapeutice.

Motivul #3: Plantele- panaceu universal

Webp.net-gifmaker (2)

Plantele nu sunt doar decor. Iar asta nu poate să fie decât o super-veste. Ci pot fi folosite cu succes în alcătuirea produselor cosmetice, dar și a suplimentelor naturale. Și aloe-vera este doar unul dintre exemple.

Tu mai știi și altele?

***

Anul acesta Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, prilej cu care organizează un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, în dată de 2 iulie, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix.

ilustrație cover: sarah abbott

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s